#1 Στον Καθαρισμό Αυτοκινήτου

βιολογικος ΚΑθαρισμοσ αυτοκινητου

Το Αποτέλεσμα Μιλάει Από Μόνο Του.

δειτε το βιντεο

Εσωτερικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Ο παρακάτω πελάτης μας εμπιστεύτηκε τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου του. Το πριν και το μετά είναι εμφανέστατο. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι ο καθαρισμός έγινε στο δικό του χώρο, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί.

Φωτογραφιες πριν και μετα

συχνές Ερωτήσεις

Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο +30 697 381 9196 και στο email: info@srcleaners.gr

Εξαρτάται από το μέγεθος αλλά και το πόσο καιρό έχει να καθαριστεί το αυτοκίνητο σας. Κατά μέσο όρο, επειδή η διαδικασία εκτελείται πάντα στο μέγιστο, η διάρκεια είναι από 3 έως 4 ώρες.

Πρακτικά τίποτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε πρόσβαση στο αυτοκίνητο. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς.

Φυσικά! Η S.R Cleaners ειδικεύεται στον επαγγελματικό καθαρισμό κτηρίων και αυτοκινήτων με όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις όπως την Πιστοποίηση 1ου Επιπέδου από το βρετανικό Ινστιτούτο BICS (British Institute of Cleaning Science). Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα σύγχρονα, υψηλής ποιότητας μηχανήματα που διαθέτει, εγγυάται στους πελάτες της το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 697 381 9196

Διεύθυνση

Στέφανου Σαράφη 86 Αιγάλεω, Ελλάδα ΤΚ 12241

Social